Profil: Autografy i vlepki
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 6:19 pm
Poproszę:
"Jestem kolekcjonerem autografów reprezentantów swoich państw.W jaki sposób można zdobyć podpis np. XXX??"
_________________ Ty idź to rozsław, jeśli jeździsz samochodem z rejestracją WR, idź to pokaż. Zmień swój stereotyp, po to tu się chodzi w dresach, by wygodniej było biegać po książki. U nas stoją na rogach i czytają Prousta, i słuchają Bacha, w waszych radiach zresztą. Radom, kraina płynąca miodem nad Mleczną.
Profil: Autografy i vlepki
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 9:54 pm
Dzięki
_________________ Ty idź to rozsław, jeśli jeździsz samochodem z rejestracją WR, idź to pokaż. Zmień swój stereotyp, po to tu się chodzi w dresach, by wygodniej było biegać po książki. U nas stoją na rogach i czytają Prousta, i słuchają Bacha, w waszych radiach zresztą. Radom, kraina płynąca miodem nad Mleczną.
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 12:23 pm
Kotinho_07 napisał/a:
Arkowiec: I would like to give You german stamp, but I can`t buy it in Poland.
Lefty: I`m collector of representatives of their countries signatures. How can I get autograph of XXX
Komor: I would ask for an autograph with dedication: For Chris
Słowo "you" z dużej litery w środku zdania jest błędem. W j. angielskim nie ma tak jak w polskim, że ze względu na szacunek dla danej osoby, piszemy zaimki z dużych liter.
_________________ KLIKAJĄC W BANNEREK REKLAMOWY NAD SHOUTBOXEM WSPIERASZ FORUM NIC NIE PŁACĄC
Słowo "you" z dużej litery w środku zdania jest błędem. W j. angielskim nie ma tak jak w polskim, że ze względu na szacunek dla danej osoby, piszemy zaimki z dużych liter.
To by oznaczało, że 50 listów, które wysłałem za granicę ma w sobie błędy. Dzięki za uświadomienie, przynajmniej teraz będę pisał bez błędów.
hej.
mógłby mi to ktoś przetłumaczyć dostałem taką odpowiedź po e-mailu od arsenalu .
Thank you for your correspondence of date regarding obtaining player
autographs. I would like to take this opportunity to explain why we are
unable to agree to all such individual requests.
The Club is inundated every week with letters asking for player
signatures. This includes a large amount of letters from charities and
fund-raising organisations as well as from fans, all of which we endeavor
to help. Due to the vast number of requests however, we unfortunately find
it impossible to help everyone by sending them original autographs.
We trust that you understand the Club’s difficult position, and will
accept our sincere apologies that we are unable to assist you on this
occasion.
Once again thank you for taking the time to write.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum