będąc na wakacjach w Niemczech kupiłem 3 znaczki, każdy z nich kosztwoał mnie 0,55 Centów , czy jest to odpowiedni znaczek np. dzięki któremu jak dołączem do listu to dany niemiecki klub bedzie mi mógł wysłać pamiątki , autografy? Proszę o odpowiedź
właśnie ja także teraz mam dylemat bo niektórzy mówią że potrzeba taki znaczek po 0,70 centa a niektórzy że wystarczy mi ten po 0,55 Centa sam już nie wiem
Nie mylisz sie, za znaczki o wartosci 0,55 list do Polski nie dojdzie.
A Rudy racji nie ma.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Czw Sie 14, 2008 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Możesz sprobować wysłać dwa po 55 centów ale gwarancji ze dojdzie nie daje.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Czw Sie 14, 2008 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum