przeczytałem cały wątek i zapoznałem się ze wszystkimi informacjami, i mam tylko kilka pytań
jak już wysyłacie te fotki do sportowców, ale tylko na terenie kraju to:
- wysyłacie listy priorytetem czy zwykłym?
- czy wysyłacie więcej niż 1 fotkę w liście?
- czy wkładacie do koperty znaczek zwroty?
- czy piszecie list, jak tak czy jest on długi , czy wystarczy poprosić sportowca o podpisanie fotki, albo czy w ogóle coś piszecie czy sam się domyśla?
jak już wysyłacie te fotki do sportowców, ale tylko na terenie kraju (no zdarzy się i za granicę - David Villa, Marek Penksa... ) to:
- wysyłacie listy priorytetem czy zwykłym? różnie
- czy wysyłacie więcej niż 1 fotkę w liście? w zależności, 1-3
- czy wkładacie do koperty znaczek zwroty? do Polski tak, za granicę czasem kupon, czasem licze na łaskę
- czy piszecie list, jak tak czy jest on długi , czy wystarczy poprosić sportowca o podpisanie fotki, albo czy w ogóle coś piszecie czy sam się domyśla?
oczywiście, że piszę list. Szczególnie, iż pisuję do piłkarzy którzy zbyt dużo ich pewnie nie otrzymują (David Villa nie wchodzi w tą kategorię ). Średnio wychodzi niecałe a4 na kompie lub 2 strony a5 ręcznie A co do prośby o podpis to myślę, że by się domyślił, ale zawsze ładnie jest poprosić
Zauważycie pewnie że trochę z tych zdjęć już było, ale kilka usunąłem, trochę dorobiłem no i jest... Mówcie czy Wam się ogólnie podobają i jakieś ew. sugestie (do poniedziałku jeszcze mogę coś zmienić )
Dlaczego miałbyś cokolwiek zmieniać? Przecież to są Twoje zdjęcia, i jeżeli Tobie się one podobają, to nie sugeruj się wypowiedziami innych.
Ja zawsze przy wywoływaniu zdjęć nikomu ich nie pokazuję, ani nie mówię, czyje fotki wywołuję. Po prostu, obrabiam je tak, żeby mnie się podobało, daję do wywołania i już.
No ale może ktoś zauważy coś czego ja nie widzę... Np. ostatnio totalnie spieprzyłem fotkę Helmera, ale tego nie zauważyłem i dopiero po uwadze Kamila Pycio zobaczyłem że to zdjęcie jest trochę dupiate
Dodane po 1 godzinach 49 minutach:
A i jeszcze pytanie... Czy rendery (takie jak ten do którego jest link poniżej) nadają się do wysłania piłkarzom? Bo mi się wydaje, że przy tym tło jest zbyt puste, ale za to nie będzie sytuacji (jakże powszechnej ), że piłkarz podpisze się czarnym markerem na czarnym tle... Co wy o tym sądzicie?
Pamiętaj, że sam możesz zrobić tło do takiego cuta I tym sposobem sam ustalasz, jakie masz tło. Moim zdaniem zależy od tego, czy takie coś będzie ci się podobało, jak to powiedział Matheush.
No ale może ktoś zauważy coś czego ja nie widzę... Np. ostatnio totalnie spieprzyłem fotkę Helmera, ale tego nie zauważyłem i dopiero po uwadze Kamila Pycio zobaczyłem że to zdjęcie jest trochę dupiate
Dodane po 1 godzinach 49 minutach:
A i jeszcze pytanie... Czy rendery (takie jak ten do którego jest link poniżej) nadają się do wysłania piłkarzom? Bo mi się wydaje, że przy tym tło jest zbyt puste, ale za to nie będzie sytuacji (jakże powszechnej ), że piłkarz podpisze się czarnym markerem na czarnym tle... Co wy o tym sądzicie?
przeczytałem cały wątek i zapoznałem się ze wszystkimi informacjami, i mam tylko kilka pytań
jak już wysyłacie te fotki do sportowców, ale tylko na terenie kraju to:
- wysyłacie listy priorytetem czy zwykłym?
- czy wysyłacie więcej niż 1 fotkę w liście?
- czy wkładacie do koperty znaczek zwroty?
Dziękuję i pozdrawiam
1.Zwykłym
2.Jedną fotke (licze na to że da jakąś od siebie jeszcze)
3. Tak załączam znaczek
4. Zależy, referatu nie pisze ale myśle ze zawsze warto pare miłych zdań oprócz prośby o grafa dodać.
_________________ Do boju Polsko!
Paweł
Wiek: 21 Dołączył: 11 Sie 2007 Posty: 234 Skąd: Małopolska
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 15:18
Teraz moje pytanie:
Chcę zrobić własne fotki ale nie wiem jak . Mam program PS(po ang), ale nie wiem jaką opcje dać żeby zrobić zdjęcie do wywołania w formacie 10x15.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum