Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 4:59 pm
wozny napisał/a:
i przyjde z 2 godziny przed meczem na stadion może pilakrze podejda pod trybune jak ich zawołam albo np. jak będa konczyc rozgrzewke.no bede probowac.
po meczu tez sotane,moze podejda pod sektor zeby podziekowac za doping to moze uda sie cos zdobyc.zobaczymy jak to bedzie 11 sierpnia.
Na 99% niczego nie zdobędziesz w taki sposób.
_________________ KLIKAJĄC W BANNEREK REKLAMOWY NAD SHOUTBOXEM WSPIERASZ FORUM NIC NIE PŁACĄC
Chelsea zbierałem po meczu gdy wchodzili do autobusu napewno jakiś autograf zdobędziesz.Ciekawe jak tam zbieranie autografów Malmo FF oraz Szwedzkiej Reprezentacji ??
po meczu tez sotane,moze podejda pod sektor zeby podziekowac za doping to moze uda sie cos zdobyc.zobaczymy jak to bedzie 11 sierpnia.
i przyjde z 2 godziny przed meczem na stadion może pilakrze podejda pod trybune jak ich zawołam albo np. jak będa konczyc rozgrzewke.no bede probowac.
A ja mam takie pytanie, wybiera sie ktos zbierac Sparte do Poznania?
_________________ 4. Podpis - jest to pole wyświetlane pod każdym postem usera. Można w nim umieścić obrazek bądź tekst. Obrazek nie powinien przekraczać 500 pikseli szerokości i 200 długości. Możliwe jest umieszczenie w podpisie więcej niż jednego obrazka, jednak suma wysokości (w przypadku umieszczenia jeden pod drugim) i szerokości (w przypadku umieszczenia obok siebie) nie może przekraczać wymienionych wyżej wartości.
no to jakos znajde ten hotel na pewno,zadzwonie do pzpnu bo pewnie nie odpiszą.a jak nie odpowiedzą to pojezdze z tata po Szczecinie,będe wchozic do roznych hoteli i będę się rozglądał
1 raz bede zbieram wiec zapowiada sie ciekawie.
aha i pewnie będą lądować w Berlinie albo Poznaniu a stamtąd autokarem bo tata mi mówił że w Szczecinie a raczej w oddalonym o jakies 30km goleniowie jest lipne lotnisko.
a po meczu na prawde nie ma szans ? bo pilkarze przeciez podchodzą do kibiców.
Ostatnio zmieniony przez wozny Sob Lip 31, 2010 11:00 am, w całości zmieniany 1 raz
Wczoraj zbieraliśmy Villarreal. Pod lotniskiem wyszli jakimś innym wyjściem, złapaliśmy tylko jednego. Pod hotelem natomiast wszystkich pozostałych i tego jednego też, niektórych to nawet ogarnęliśmy kilkukrotnie, a to do fotki, a to, żeby coś jeszcze podpisał, bo jakaś fotka "zaginęła w akcji".
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ostatnio zmieniony przez mani Sob Lip 31, 2010 11:59 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum