po co takie pytania " czy można wysłać?" nikt wam nie broni. wysyłajcie. naprawde wielka satysfakcja jest jak bedziecie w czyms pierwsi a nuż wam się uda. ja tak zrobiłem z PSG i co? jakbym pytał sie na forum to wszyscy by powiedzieli ze nie, a ja sprobowalem i nie zaluje
Profil: Autografy piłkarzy
Wysłany: Sro Mar 04, 2009 05:56
Nowik_gda napisał/a:
mason napisał/a:
Wysłałem do Gattuso i wrócił podpisany
Taki zwykły z Bravo Sport lub cos w tym stylu? Myślicie że w dobrym stylu jest wysyłac plakaty z Bravo Sports Giga sport itp.?! Mason dawales SASE?
Ja wysłałem taki do Bayeru Lev. i do Krzynówka. Oba mi zwrócili , i oba były z Bravo Sport. To zły styl ? Jak masz za dużo kasy to kupuj sobie plakaty ze sklepików klubowych.. Ja tam bym wolał to wydać na inne znaczki.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Mar 04, 2009 09:12
Cytat:
Ja wysłałem taki do Bayeru Lev. i do Krzynówka. Oba mi zwrócili , i oba były z Bravo Sport. To zły styl ?
Nie po to podpisują te wszystkie karty, żeby potem im jeszcze głowę zawracać podpisywaniem plakatów. I tak jak we wszystkim, część osób podpisze wszystko co im się wyśle, część nie podpisze nic, albo tylko zdjęcia. Próbujcie jak uważacie, byle z głową.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ostatnio zmieniony przez gollaz Sro Mar 04, 2009 09:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum