Mam takie pytanie: co uwazacie lub moze zancie kolesia co sprzedaje ta koszulke Manchesteru z orginalnymi podpisami ... real czy fake ... z gory dzieki za opinie ..
Manchester podpisuje koszulki tylko organizacjiom harytatywnym no nie ? A nie wiecie jak to jest z pojedyńczymi piłkarzami ? Bo mam koszulke MU i w sumie mogę ją poświęcić
Wiem ze w Manchesterze nie podpisuja ..ale znam osobe co wyslala bezposrednio do Rooneya .. i podpisal z dedykacja i odeslal ... a mozna moze by go poprosic zeby wzial ja na trening i dal chlopakom do podpisania ... bo nie bede do kazdego pilakarza wysylal tej samej az mi wszyyscy podpisza bo to pare lat by zajelo myslicie ze jak wysle do jedengo to wezmie na trening do podpsiu dla innych ??
A co myslicie o tej koszulce ..real czy fake ... i jak wyglada sprawa tych certyfikatow , wystawiaja druzyny takie cos czy to jakas sciema ..dzieki za opinie .. link: http://allegro.pl/item502...aldo_giggs.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum