Wysłany: Pią Sie 28, 2009 16:24 Jak to jest z koszulkami?
Witam wsyztkich uzytkownikow forum z racji iz jestem nowy. Wiec odrazu przechodze do sprawy. Moje pytanie brzmi czy sa szanse zeby dosac koszulke pikarza jesli sie o to poprosi?(Jesli to wazne to pilkaz to Sergio "Kun" Aguero.)
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 16:30
Witam
Zawsze jest możliwość,zależy jak poprosisz, np. w liście to masz bardzo małe szanse, nie wiem czy ktoś na forum dostał po wysłaniu listu koszulkę od piłkarza,do którego pisał. Jeśli zapytasz go osobiście to masz większe szanse dostać.
PS.Gdybyś chciał się jego zapytac osobiscie, to załatw mi jego graf.Dogadamy się jak coś
Zawsze jest możliwość,zależy jak poprosisz, np. w liście to masz bardzo małe szanse, nie wiem czy ktoś na forum dostał po wysłaniu listu koszulkę od piłkarza,do którego pisał. Jeśli zapytasz go osobiście to masz większe szanse dostać.
PS.Gdybyś chciał się jego zapytac osobiscie, to załatw mi jego graf.Dogadamy się jak coś
Chciałbym wysłać koszulkę Man United do W. Rooney'a. Przekażą mu ta koszulkę? Chcę wsadzić po prostu do dużej koperty tą koszulkę. Wysłać SAE czy sama koszulka starczy? I czy list polecony priorytetowy czy zwykły priorytetowy?
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Wysłałem jakiś tydzień temu na Carrington. ManUTD listy przekazuję. Wysłałem SAE ale jeśli nie dodasz koperty to chyba nic wielkiego się nie stanie. Wysłałem zwykły priorytet i myślę że powinno dojść. Niejaki Purnisher wysyłał zwykłym priorytetem i odpisy przychodziły
_________________ Take Me Home, United Road
To the place That I belong
To Old Trafford
To see United
Take Me Home, United Road
A mógłbym prosić o adres na Carrington? Jak coś moje GG: 6922065. Bo tu chyba nie można adresów pisać.
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum