Wiem ze w Manchesterze nie podpisuja ..ale znam osobe co wyslala bezposrednio do Rooneya .. i podpisal z dedykacja i odeslal ... a mozna moze by go poprosic zeby wzial ja na trening i dal chlopakom do podpisania ... bo nie bede do kazdego pilakarza wysylal tej samej az mi wszyyscy podpisza bo to pare lat by zajelo myslicie ze jak wysle do jedengo to wezmie na trening do podpsiu dla innych ??
Poprostu, wydaje mi się że koszulki powinny podpisywać te klubu które przekazuja zdjęcia do podpisu piłkarzom.
Przykładowo Barcelona czy Milan.
Gdzie gdy wysyła się zdjęcia, zazwyczaj otrzymuje sie je podpisane, więc nie inaczej powinno być z koszulkami.
A co do Manchesteru to czy gdy wysyła się pare zdjęć na klub do podpisu, czy odsyłają podpisane? Nie, wiec i tak samo raczej będzie i z koszulka.
A co do koszulki podpisanej przez Rooney'a to tak jak byś wysłał list do konkretnego piłkarza. Zostanie mu przekazany, i to czy podpisze zależy od niego. Widziałem na FM ze Gerrard podpisał komuś, Owen, Ronaldinho za czasów Barcelony, choc teraz tez nie powinno być z tym problemów.
Wiadomo że zawsze jest ryzyko, bo koszulka jest droższa niż zdjęcie.
Ja osobiścię, koszulki wysyłał będę do klubów Primera Division.
Ostatnio zmieniony przez punisherxxx Sro Lis 19, 2008 09:53, w całości zmieniany 1 raz
Znajomy z pewnego forum wysłał koszulkę do Kuszczaka i dostał odpis. Nie dość że podpisał się Kuszczak, to jeszcze miał na niej autografy od innych zawodników United - Sahy, Scholesa czy Bardsleya bodajże.
Ale broń Boże nie zasypujcie teraz Tomka koszulkami.
To weź w paczce wyślij jeszcze srebrny marker.
Rudy napisał/a:
innego markera nie mogą użyć, czy tylko czarnego?
Głupoty piszesz.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum