Profil: Autografy, Przypinki, i inne
Kolekcjoner od: 2010-03
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 23:07 Urząd Celny
Otóż przeglądałem dzisiaj swoje " zdobycze " i zobaczyłem na jednej z paczek dwa stęple :
1. Urząd Celny w Warszawie - dopuszczenie do obrotu.
Z tym w porządku, natomiast drugi mnie zastanawia.
2. Wszystkie materiały niebezpieczne zostały opróżnione.
Dodam, że przesyłka była ze Szwajcarii, teraz takie moje pytanie czy wazym zdaniem coś z niej zginęło ?
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
~Zbigniew Waydyk
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 07:55
Zapewne bomba, wszy z tyfusem oraz mały talib.
Osobiście nie miałem jakiś problemów, ale kilka razy poczta Polska dostarczała do mnie wpół otwarte kopert, strasznie pogięte itp. Choć wiem, że niektórym ginęły i MP 4 z przesyłki, ale wątpię aby akurat u Ciebie zginęło coś.
Ew. w paczce wysłali Ci coś co nie spodobało się i tyle no np akurat że Szwajcaria to może scyzoryk ;p
Osobiście nie miałem jakiś problemów, ale kilka razy poczta Polska dostarczała do mnie wpół otwarte kopert, strasznie pogięte itp. Choć wiem, że niektórym ginęły i MP 4 z przesyłki, ale wątpię aby akurat u Ciebie zginęło coś.
A co ma z tym wspólnego Urząd Celny?
[ Komentarz dodany przez: Nicolas: Sob Sty 08, 2011 1:22 pm ]
Nie wiele, ale podzieliłem się swoimi przeżyciami tylko, że z pocztą nie urzędem.
Tak a propo Nicolasa, wczoraj dostałem przesyłkę z zamówionymi zdjęciami. Przesyłka była w kartonie, ale z obu stron karton był otwarty, zdaje mi się, że nic mi nie zginęło, ale ja tam nie wiem.
Nigdy nie zdarzyło mi się miec do czynienia, ze służbą celną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum