Tak na przyszłość już, żeby następni nie błądzili. Jeżeli macie pytanie dotyczące tego, czy dany klub czy też federacja przekazuje listy swoim piłkarzom/trenerom/działaczom etc. kierujcie je właśnie w tym temacie. Myślę, że na pewno się komuś to przyda.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Czw Paź 16, 2008 19:52, w całości zmieniany 1 raz
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Praktycznie każdy klub będzie przekazywał listy piłkarzom (możliwe że są jakieś wyjątki) które są adresowane bezpośrednio do nich, ponieważ jest to wtedy prywatna korespondencja i klub nie ma prawa otworzyć takiego listu... chyba że ma podpisane z zawodnikami jakieś oświadczenia zezwalające na to - co jest raczej rzadkością.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Czytałem w biografii Jurka Dudka, że w Liverpoolu za jego czasów przed każdym sezonem mógl podpsiać oświadczenie i podpisać ileś tam kart, aby klub wsadzal do SAE, SASE czy czego tam i odsyłał, to tak a pro po.
Praktycznie każdy klub będzie przekazywał listy piłkarzom (możliwe że są jakieś wyjątki) które są adresowane bezpośrednio do nich, ponieważ jest to wtedy prywatna korespondencja i klub nie ma prawa otworzyć takiego listu... chyba że ma podpisane z zawodnikami jakieś oświadczenia zezwalające na to - co jest raczej rzadkością.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum