Witam jestem tu nowy na tym forum ,szukałem odpowiedzi na te pytanie ,ale nigdzie nie znalazłem.
A więc: Wysyłał ktoś z was w najbliższym czasie list do Bayernu Monachium z prośbą o autografy ??
Wiem ,że kiedyś do koperty wsadzało się 3 międzynarodowe kupony na odpowiedź i przysłali cały zestaw autografów.
Jak to jest teraz? Zmieniło się coś czy nie ? Prosiłbym szczególnie o wypowiedź tych osób ,które taki list wysyłały w najbliższym czasie ,najlepiej w tym sezonie.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Ojj, ciężko będziesz miał na tym forum, bo jesteś nowy. Ale ja ci odpowiem na twoje pytanie. Z tego co wiem to jak dasz znaczek niemiecki, albo 1 euro, to wysyłają 8 grafów.
Zgodnie z tą stroną, aby otrzymać komplet autografów, wystarczy wysłać do nich znaczki o wartości 1.45 €. Musisz pamiętać, że gdy skończą im się zapasy, wyślą nadruki. Ja pisałem do nich kilka miesięcy temu, załączyłem kopertę zwrotną ze znaczkiem o wartości 0.70 € i wysłali mi sześć kart z autografami, o które prosiłem w liście.
ferrari22 - Ja jestem tylko nowy na tym forum ,ale nie nowy w kolekcjonerstwie
Dzięki za pomoc wyślę im 1 euro i git
A i mógłby ktoś jeszcze podać dokładny adres ??
Pamiętam ,że coś się pisało chyba:
Autogrammkarten ,a niżej adres Bayernu.
A i jeszcze jedno tu pytanie do kogoś kto pisał:
Pisaliście do nick jakiś list czy tylko napisaliście na karce ,że chcielibyście autografy ??
Ja wyslalem w piatek list z sama koperta, nie dawalem ani euro, ani znaczku. Czy to automatycznie oznacza brak odpowiedzi, czy jest jakas szansa, ze przysla mi autografy ?
FC Bayern München AG
Säbener Straße 51-57
81547 München
To jest adres na ich ośrodek i ostatnio na ich stronie pojawiła się specjalna wiadomość z prośba aby pisać na adres podany przez gollaza.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Szansa jest zawsze, ale w tym przypadków prawdopodobieństwo, że Ci odpiszą jest niewielkie.
Dzis otrzymalem 4 karty, w tym 3 z oryginalnymi autografami. Nie wiedzialem, ze uda sie je otrzymac, wiec wczoraj wyslalem list ponownie, tym razem z 2 euro.
O swoim przypadku wspomonałem juz w dziale "od kogo i co", ale pozwole sobie to troche rozwinać. Mianowicie wyslalem do Bayernu SAE + €1,45 (w monetach, bo nie mialem znaczka). W tamten poniedzialek dostalem odpis- owszem, caly komplet, ale zaden z grafow nie wyglada na autentyczny. Nadruk Robbena czy Ribery'ego przyjmuje ze zrozumieniem, ale dziwi mnie, ze skonczyli im sie karty podpisane przez 4-ego bramkarza, i wysylaja nadruki. Prosze Was o odniesienie się do tej sprawy, bo nie wiem, czy mogę jakieś dołączyć do kolekcji. Nadzieji upatruję w specyficznym papierze, czy tez markerze
_________________ " Xabi Alonso grał, jakby w bidonie zamiast napoju, miał pół litra dobrze zmrożonej wódeczki" - Wojciech Jagoda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum