Byłem na poczcie i sie pytalem ale jak mialem zamowic jak oni o tym nigdy nie slyszeli
W mięsnym mogli o kuponach nie słyszeć, a nie na poczcie, jak jedna miła pani nie wie nic to poproś o naczelniczkę.
zdziwiłbyś się. pytałem jedną panią. nic o tym niewiedziała. zapytała koleżankę. też nic. kilka koleżanek później i dalej nic. w sumie to się nie dziwię - w końcu to Międzyzdroje
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 1:26 pm
stoper napisał/a:
zdziwiłbyś się. pytałem jedną panią. nic o tym niewiedziała. zapytała koleżankę. też nic. kilka koleżanek później i dalej nic. w sumie to się nie dziwię
alojzy napisał/a:
jak jedna miła pani nie wie nic to poproś o naczelniczkę
Kupon międzynarodowy jest usługą świadczoną przez Pocztę Polską, jeżeli pani przy okienku nie wie co to jest, to jest niedouczona, jeśli naczelniczka nie wie, to jest niekompetentna.
One mogą nie wiedzieć, czy jest nowy numer "Muratora" lub czy posiadają bilety miesięczne, a nie, czy jest i co to jest IRC.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Czy kupon IRC który kupuję na poczcie powinien być jakos stemplowany? Pytam, gdyż wydaje mi się, że gdy kiedyś kupowałem to od razu mi w okienku przybijali jakąs pieczątkę. Kiedy byłem ostatnio dała mi czyste. A gdy zapytałem czy tego nie trzeba podstęplować, to odpowiedziała mi że stempluje się dopiero w państwie gdzie kupon jest wymieniany. Wysłałem taki kupon do klubu z Bundesligi, do którego bez niego nie ma co liczyć na odpowiedź, a oni mi odpisali i zwrocili ten kupon. Czy taki kupon jest ważny?
Dzięki. Mi też się zdawało, że stępluje się tam z lewej strony, ale babka powiedziała że kuponu się nie stempluje. Chyba pojade na pocztę główną i sobie z nią porozmawiam. Mam w domu jeszcze 3 niepodstęplowane.
Rozwiałem swoje wątpliwości. Jeżeli to kogoś interesuje to stempel jest nieobowiązkowy. Jest to znak kontrolny kraju pochodzenia, jednakże bez niego kupon też jest ważny. A tak wogóle to widzę że inni też już tu mieli takie wątpliwośći.
Ja także kiedyś od pewnego piłkarza dostałem zwrot kuponu i grafy mimo ze ponoc potrzebne SASE. Nie wiem czy zrobil to z dobrej woli czy kupon nie ważny.Natomiast gdy wyslalem kupon i list do Borussi D. to mnie ladnie mowiac olali
_________________ Polski lockerz.
Rejestruj się i wygrywaj naprawdę ciekawe nagrody!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum