alojzy, nie rób ze mnie za przeproszeniem debila ok? Nie chodzi mi o to że jak większa koperta to więcej rzeczy przychodzi czy coś tylko o to czy jak kluby mają karty zawodników to czy one nie są czasami większe od tych standardowych kopert ?
_________________ Flying high, up in the sky,
We'll keep the blue flag flying high
From Stamford Bridge to Wemb(er)ley
We'll keep the blue flag flying high
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
A według mnie nie koniecznie muszą dać swoją kopertę. I to według mnie jet jeden z powodów, kiedy czasem kluby nie odpisują.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Aberforth
Profil: autografy
Kolekcjoner od: koniec 2004 r.
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 20:43
Tak naprawdę to możemy sobie jedynie gdybać. Może być tak jak mówi Michael, ale na pewno wielu z Was spotkało się również z sytuacją, że mimo, że przesłane nam rzeczy zmieściły by się w tej, którą wysłaliśmy, to klub i tak dawał swoją. Więc naprawdę trudno stwierdzić jak jest.
Jak chcesz autografy to większość ma zdjęcia 10x15 cm albo mniejsze więc nie widzę problemu żebyś wysłał im tą małą .No ale jak chcesz grafy np. Chievo, a oni mają większe zdjęcia to musisz jakąś większą, albo nie dawać wcale i liczyć na to że dadzą swoją
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Pytanie w jakiś sposób dotyczy kopert, dlatego piszę tutaj. Mianowicie, co oznacza literka T z jakimiś numerami na kopercie z Niemiec czy Szwajacarii? Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale ostatnia sytuacja zmusiła mnie do tego, więc pytam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum