Moje pytanie tu chyba najlepiej pasuje. Chciałbym wiedzieć czy jak daję kopertę zwrotną ze znaczkiem to muszę dawać jeszcze pani w okienku żeby podbiła go?? Z góry dzięki za odpowiedź.
Czy jest ktoś zainteresowany kupnem na pół bądź na 3 osoby kopert C6 z odklejanym paskiem przykrywającym klej (tzw. HK)? Gramatura 90g/m^2, tradycyjne najzwyklejsze posiadają gramaturę 75g/m^2, więc te które chciałbym zamówić są grubsze, a co za tym idzie mocniejsze, a co za tym idzie bezpieczniejsze no i posiadają ten odklejany pasek, co byłoby wygodniejsze dla odpisującego, także data ważności kleju jest dłuższa ze względu na zabezpieczenie w porównaniu do tradycyjnych kopert SK.
900 sztuk = 39,99zł + 16zł wysyłka, co daje 6,22gr za kopertę. Na poczcie (przynajmniej u mnie w dwóch punktach) koperty sprzedają po 14gr.
Takie oto ogłoszenie + referacik. Jak coś to można pisać na PW bądź GG.
Ostatnio zmieniony przez SeboLZ Sro Mar 21, 2012 16:32, w całości zmieniany 3 razy
norbi070
Kolekcjoner od: 2004
Takie pytanie trochę poza tematem. Jaki adres napisać na kopercie do Łukasza Piszczka?
BTW: List do Niego napisałem po Polsku. Jest szansa, że odpisze?
_________________ Mes que un club ! <3
Ostatnio zmieniony przez Mihu16 Sro Kwi 18, 2012 17:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum