Mam takie pytanie (może banalne ) ,ale dopiero teraz zaczynam pisać listy i staram się uczyć na swoich błędach .pomyliłem się pisząc adres na kopercie , mogę to zamazać korektorem (cała linijka ) i napisać od nowa ? NA poczcie się nie przyczepią?
Z góry dzięki za odpowiedź
Paweł
Wiek: 21 Dołączył: 11 Sie 2007 Posty: 234 Skąd: Małopolska
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 21:07
A co to za problem przełożyć list do nowej dobrze zaadresowanej koperty? Na pewno będzie to estetyczniej wyglądać niż taka pokreślana czy pomazana korektorem koperta.
Mam takie pytanie (może banalne ) ,ale dopiero teraz zaczynam pisać listy i staram się uczyć na swoich błędach .pomyliłem się pisząc adres na kopercie , mogę to zamazać korektorem (cała linijka ) i napisać od nowa ? NA poczcie się nie przyczepią?
a moze juz zakleil koperte przykleil znaczek i jak ja rozerwie to straci znaczek ? nawet jakby go odkleil nie przykleil by go bo by po prostu kleju nie bylo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum