Witam,
Nie znam tematu, w którym mógłbym umieścić poniższe pytanie, więc zadam je w tym temacie :
1) Czy pisząc do piłkarzy z lig zagranicznych lepiej wysłać SASE [IRC] czy SAE z naklejonym znaczkiem danego kraju ?
2) Lepiej jest pisać do piłkarza na adres klubu (stadionu) czy np. akademii treningowej itp. ?
3) Czy kluby angielskie, włoskie, hiszpańskie i francuskie (Auxerre) przekazują listy piłkarzom ? Pytam, bo nie wiem, czy adresować list do danego zawodnika, ponieważ jeżeli miałaby to być korespondencja osobista, chciałbym dołączyć zdjęcie/a do podpisu.
4) Jeśli wysyłam list do piłkarza z lig zagranicznych i posiadam znaczek zagraniczny, nakleić go od razu na kopertę, czy włożyć luzem do koperty zwrotnej, zaadresowanej do mnie ?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Ro Nie Paź 10, 2010 14:53, w całości zmieniany 2 razy
Czy pisząc do piłkarzy z lig zagranicznych lepiej wysłać SASE czy SAE z naklejonym znaczkiem danego kraju ?
jak masz SASE to wysylaj,jak nie masz to zostaje ci Sae...
Ro napisał/a:
Lepiej jest pisać do piłkarza na adres klubu (stadionu) czy np. akademii treningowej itp. ?
na klub
Ro napisał/a:
Czy kluby angielskie, włoskie, hiszpańskie i francuskie (Auxerre) przekazują listy piłkarzom ? Pytam, bo nie wiem, czy adresować list do danego zawodnika, ponieważ jeżeli miałaby to być korespondencja osobista, chciałbym dołączyć zdjęcie/a do podpisu.
niektore przekazua niektore nie
Ro napisał/a:
Jeśli wysyłam list do piłkarza z lig zagranicznych i posiadam znaczek zagraniczny, nakleić go od razu na kopertę, czy włożyć luzem do koperty zwrotnej, zaadresowanej do mnie ?
mozesz nakleic na koperte zaadresowną do siebie,ale i tak nawet jak bedzie luzem to pilkarz sie zorientuje o co chodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum