Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 16:52 Kilka listów naraz?
Czy wysyłacie np kilka listów do jednego klubu do kilku piłkarzy o autograf? Mówię tak bo wywołałem dwa zdjęcia Ronaldinho, Messiego i Henry'ego i nie wiem czy mam potrojine bulic za znaczek czy wystarczy wwalic 3 listy do jednej koperty?
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Czy wysyłał ktoś w podobny sposób (kilka w jednym ) do krakowskiej Wisły? Sam jestem ciekawy, bo ja musiałbym "bulić za znaczek" 15 razy, a tak mógłbym wydać na 1 i dorzucić zwrotne.
Czy wysyłał ktoś w podobny sposób (kilka w jednym ) do krakowskiej Wisły? Sam jestem ciekawy, bo ja musiałbym "bulić za znaczek" 15 razy, a tak mógłbym wydać na 1 i dorzucić zwrotne.
mi sie zdaje ze Wisłą w ogole nie odpisuje 3 listy do niej wyslalem i 0 odpowiedzi
By mani: Listy do piłkarzy Z pewnością niektórzy odpisują: z moich listów do Wiślaków, na adres klubu, dostałem 5 odpisów.
we didn't start the fire
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 14:43 Re: Kilka listów naraz?
tkrass napisał/a:
Czy wysyłacie np kilka listów do jednego klubu do kilku piłkarzy o autograf? Mówię tak bo wywołałem dwa zdjęcia Ronaldinho, Messiego i Henry'ego i nie wiem czy mam potrojine bulic za znaczek czy wystarczy wwalic 3 listy do jednej koperty?
Po pierwsze, jak piszesz oddzielnie, to piłkarz potraktuje cię poważniej, bo widzi, że nie robisz wszystkiego aby zaoszczędzić na znaczek.
A po drugie, w przypadku Barcelony nie masz na co liczyć - listy nie zostaną przekazane piłkarzom, dostać możesz conajwyżej secretariale (podpisy podrobione przez sekretarki).
No ja też myślę, że są to secretariale, ale póki nie zobaczę zdjęcia na którym sekretarka podpisuje zdjęcie Ronaldinho czy kogokolwiek to nie będę pewny... Pewnie zaraz ktoś zarzuci skan na którym jest podpis RONALDIHNO, ale powiedzcie sami - jak podpisujecie się szybko to też niektóre litery przestawiacie albo pomijacie, nie? A taki Deco, Messi czy inny piłkarz Barcy jakby podpisywał przed sezonem gruby plik zdjęć masowo to na pewno nie myślałby o przestawieniu litery w nazwisku, nie?
Poza tym ja bym wysyłał to osobno, bo tak jak mówi kolega wyżej - piłkarz będzie wiedział, że ten graf to nie zwykły eksponat do kolekcji wraz z dwoma innymi, nie?
tak też zrobię a w przypadku tak profesjonalnego klubu jak Barcelona to nie wierzę, zeby podrabiano tam podpisy... co najwyzej ktos mogl wywolac zdjecie i podrobic sam ale na pewno nie w klubie a jesli dostane autograf z klubu to bede wiedzial ze jest oryginalny
we didn't start the fire
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum