Poza tym chyba nie jest tutaj pierwsza osoba, ktora dostala od Pana Slawka jeszcze inne autografy. Ja nie jestem zwolennikiem chwalenia sie zwlaszcza rowniez takimi odpisami, ale naskakujecie na niego, jakby on byl pierwszy.
zioomus, no dokładnie. po co to r@ mówiłeś? teraz każdy jak będzie pisał do Lechitów to ''ej, załatw mi grafa jakiegoś'' itp. po co to? niech każdy się cieszy jak dostanie w taki sposób grafy, ale po co to od razu mówi, i to jeszcze na forum. ehh.
I Ty nie masz problemu ?
A kto pisał pierwszy do Martina Frydka, jak alojzy, czy kto tam inny podał, że można do niego pisać na Spartę Pragę ?
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:46
wEncio, czlowieku. opanuj się, dobra.? piszę do kogoś, bo chcę. trudno to zrozumiec.? ogarnij się albo stąd wyjdź. bo jak widze te twoje posty, to mi się niedobrze robi. skoro dostał te grafy to po co od razu pisać na forum o tym.? pewnie zaraz ty pierwszy polecisz i wyślesz do pana Sławka list, nie.? oczywiście, dla ciebie to lepiej.
gówno ci do tego do kogo ja pisze, jak ronaldinho ma takie info, to niech je sobie zostawi dla siebie, no ale to jego sprawa.
Widzisz, mój drogi, tak się składa, że mam autograf Peszki, więc nie muszę do niego pisać.
Ty po prostu żerujesz na innych. Alojzy napisał o Frydku - piszesz do niego list, ronaldinho@ napisał o graczu Lecha - Ty piszesz do niego list. Proste.
A jeżeli nie chcesz czytać moich postów to jest opcja ignoruj - bardzo Ci się przyda.
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:58
wEncio, hahahahha. śmiać się czy płakać mam.?
jakbyś chciał wiedzieć to mam autograf pana Sławka, jesteś żałosny. co cie obchodzi moja kolekcja i do kogo ja pisze.? brak ci argumentów.? nie umiesz czegoś innego wymyślić.? tylko (p.......ć) cały czas, do kogo ja to nie pisze. hmm.? kończę tą gadkę z tym beznadziejnym chłopczykiem. jeśli naprawdę masz 13 lat, no to współczuje twoim rodzicom. pa .
[ Komentarz dodany przez: Karol91: Sob Mar 21, 2009 1:00 pm ]
Z tego co wiem w przypadku Man Utd i Federacji Czech sprawdza się to znakomicie. Nie wiem czy Chelsea coś takiego toleruje, wysłałam 3 listy (z SASE) i jak na razie 0 odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum