Profil: Autografy i vlepki
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 1:05 pm
Dzięki.
Niestety nie ma jej w Photoshopie;/
Nie wiecie może, jakie są do niej podobne?
_________________ Ty idź to rozsław, jeśli jeździsz samochodem z rejestracją WR, idź to pokaż. Zmień swój stereotyp, po to tu się chodzi w dresach, by wygodniej było biegać po książki. U nas stoją na rogach i czytają Prousta, i słuchają Bacha, w waszych radiach zresztą. Radom, kraina płynąca miodem nad Mleczną.
Ostatnio zmieniony przez lefty Nie Lut 14, 2010 1:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy i vlepki
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 1:12 pm
Dzięki, bardzo mi pomogliście.
_________________ Ty idź to rozsław, jeśli jeździsz samochodem z rejestracją WR, idź to pokaż. Zmień swój stereotyp, po to tu się chodzi w dresach, by wygodniej było biegać po książki. U nas stoją na rogach i czytają Prousta, i słuchają Bacha, w waszych radiach zresztą. Radom, kraina płynąca miodem nad Mleczną.
Krzywo wyciąłeś, obwódka wygląda słabo, napis słabo widoczny, ta flaga u góry dziwnie wygląda - powinna być takiej samej szerokości jak czarny pasek, jeśli w ogóle miałaby tam być. Tło w sumie też mi się nie podoba
Co to karty Szymona, to jak robisz ten blask wewnętrzny (na moje to wygląda właśnie na tę opcję, jak coś, to popraw), to możesz pobawić się z kolorem. Bo w twojej karcie ten domyślny żółtawy kolor mi jakoś nie pasuje.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Profil: Autografy od czasu do czasu
Kolekcjoner od: Listopad 2007
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 6:20 pm
Karta przyzwoita ale tak jak napisał mani za dużo herbów i ten w rogu mogłeś sobie darować , karta nie jest zła ale ja bym zmniejszył jeszcze krycie na tym większym herbie. A co do poprzedniej to jak ją oglądam to mam takie wrażenie jak bym oglądał zdjęcie z przed wojny, jak zdjęcie rodzinne, nie wiem może mi się tylko tak wydaje , ja bym w tło jakiś stadion wrzucił. pozdro
Tak patrze sobie na karty które robi Szymon i od jakiegoś czasu śledze jego postępy. Według mnie te które teraz robisz są fajne. Najlepsze są te gdzie jest dany w tło stadion albo kawałek całego składu, gorzej prezętują się te na których w tle jest tylko logo (tak jak ten z Jagi)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum