Wysłany: Sob Sie 15, 2009 16:36 Jakie kluby wysyłają proporczyki i odznaki?
Tak jak w temacie.
Ostatnio postanowiłem, że będę zbierał tylko proporczyki i odznaki.:)
I własnie do was kieruję pytanie, które kluby, reprezentacji i zespoły z innych dyscypiln ( hokej, koszykówka itp.) wysyłają proporczyki, odznaki po listach?
Po listach czy mailach dużo fajnych nie dostaniesz, ale dobre to na początek. Jak chcesz sie tym zająć na poważnie to radzę też kupować, na allegro na przykład można spotkać wiele ciekawych czasem za naprawdę nie wielkie pieniądze.
Może źle to ująłem. Ale bardzo fajne i ciekawe są odznaki starsze których po listach napewno dostać nie można. Każdy klub czy federacja też nie wysyłają więc można je jedynie kupić albo się wymienić z kimś kto kupił albo w jakiś sposób zdobył.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 17:37
A autografy wysyłają wszyscy, wszystkie kluby? Też nie. Autografy starszych, lub nieżyjących sportowców nie są fajne? Są, a też często nie ma możliwości ich otrzymania po liście. Ja np. dostałem kiedyś z pewnej federacji chyba z 15 starych odznak różnych innych federacji. Jeżeli będzie wysyłał i pisał czego chce, a nie list o dupie marynie wzięty z netu, to na pewno dostanie dużo fajnych odznak, tudzież proporców. Ale jak będzie liczył, że ktoś mu zrobi listę, kto wysyła, a kto nie, to takie kolekcjonowanie nie ma większego sensu.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum