A jak jest z OM(chce wyslac SAE +3 foty na klub), Lyonem(SAE + 3 foty), Hannoverem(SAE + foty na pilkarza), Evertonem(SAE+ foty na pilkarza), West Hamem(SAE+foty na pilkarza) i Dynamem Kijow(SAE + foty na pilkarza) i z Arsenalem(SAE + takie duze karty ktore mi przyslali z zawodnikami podczas meczu)
Ostatnio zmieniony przez serekdrogba Nie Lis 29, 2009 12:24, w całości zmieniany 1 raz
A jak jest z OM(chce wyslac SAE +3 foty na klub), Lyonem(SAE + 3 foty), Hannoverem(SAE + foty na pilkarza), Evertonem(SAE+ foty na pilkarza), West Hamem(SAE+foty na pilkarza) i Dynamem Kijow(SAE + foty na pilkarza) i z Arsenalem(SAE + takie duze karty ktore mi przyslali z zawodnikami podczas meczu)
OM odpisywało tak sezon temu nie wiem jak jest teraz,Lyon SAE na pilkarza,Hannover radzil bym na klub z prośbą o grafy (bez fot), w Evertonie to różnie ale najlepiej jak bys SASE dal a z Arsenalu nie odpisują, z West Hamu-nie wiem a z odp. od Dynama Kijow jeszcze sie nie spotkalem.
a jak jest z Schalke(SAE + fota na pilkarza), Sunderlandem(SAE + fota na pilkarza), wolverhampton(SAE + fota na pilkarza), Aston Villa(SAE + fota na pilkarza), Blackburn(SAE + fota na pilkarza), Newcastle(SAE + fota na pilkarza) i Bayernem Monachium(SAE + fota na pilkarza)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum