a ja mam pytanie może nie na temat ale nie wiem w jakim innym dziale mozna o to zapytać. Czy wszuscy piłkarze Manchestery united odpiszą gdy nie dołącze fotki tylko dam SAE ?
wysylanie kilku listow do pilkarzy w jednej kopercie akurat na MU to wg. mnie nie jest dobry pomysl, ja wyslalem listy do Ronaldo i Kuszczaka i nie dostalem odpowiedzi, wiec watpie zeby na takie masowki odpowiadali, niestety :/,.
wysylanie kilku listow do pilkarzy w jednej kopercie akurat na MU to wg. mnie nie jest dobry pomysl, ja wyslalem listy do Ronaldo i Kuszczaka i nie dostalem odpowiedzi, wiec watpie zeby na takie masowki odpowiadali, niestety :/,.
a jak jest z Sevillą ktos mi napisał że wystarczy dać SASE i fotki czy to prawda ? aha i reprezenhtacja Szwajcarii też podobno wysyła grafy po SAE prawda to ?
Ostatnio zmieniony przez *birdman* Wto Lis 11, 2008 07:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum