Wysłany: Sro Sie 13, 2008 09:15 Jakie kluby wysyłają grafy całej druzyny po wysłaniu kasy
Witam. Tak jak w temacie. Chiałbym zapaytać które kluby wysyłają autografy po włożeniu do koperty kasy, aha piszcie od razu ile jeśli wiecie. Ja wiem że tak robią SV Ried (5 euro) i Ajax Amsterdam (chyba 15 Euro)
Ostatnio zmieniony przez *birdman* Sro Sie 13, 2008 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 09:20
Takowe info można zdobyć z oficjalnych sklepów danego klubu/reprezentacji
czy jest możliwość kupienia wszystkich autografów Realu Madrid ( chodzi mi o taki zakup prosto z klubu ).Jeżeli ktoś wie cos na ten temat to proszę o napisanie
Wie ktoś może jak to jest z tym Stuttgartem ? Przy zamawianiu u nich autografów całej drużyny trzeba kilka pul uzupełnić i ostatnio wszyscy się zastanawiali nad kodem który trzeba tam wpisać. Może ktoś już wpadł na to
Czy do Wolfsburga można za mniejszą kasę dostać mniej autografów ?
Nie
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Takiej gwarancji dać nie mogę ale jeśli list nigdzie nie zginie to powinieneś dostać to o co prosiłeś.
Komplet grafow Hannoveru 96 kosztuje 8 Euro.
Komplet graczy Werderu 15 Euro.
Komplet Alemanni Aachen 9,95 Euro.
I Komplet grafow graczy FC Erzgebirge Aue 12 Euro.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum