A co to rosyjskie kluby nie maja kart? Mniejsze kluby, niz Rubin juz mialy i maja karty, a Rubin drugi raz z rzedu zostal mistrzem kraju, gra w Lidze Mistrzow... Ja mysle, ze maja, chociaz pewnie nikt z nas ich nie widzial, ale jak sie nie pisze w tamtym kierunku, to trudno takowe otrzymac.
Rob ma Racje kluby z III Liga mają a Rubin pewnie ma
Możliwe że mają.Natomiast pewnie gorzej niestety z odpisem.
_________________ Polski lockerz.
Rejestruj się i wygrywaj naprawdę ciekawe nagrody!
Nie wiedziałem bardzo gdzie się wpisać, to tu może
myślałem wznowić na trochę działalność kolekcjonerską. chciałem wysłać list do zawodnika Legii. Warto teraz to zrobić? Piłkarze są na jakichś obozach, rozjazdach.. wysyłać teraz czy wstrzymać się do startu ligi?
jak chcesz do piłkarzy Legii to do ligi się wstrzymaj, możesz też do klubu z prośbą o autografy interesujących Cię piłkarzy.
Można i tak, ale 2 pytania- Legia odpowiada na takie listy? I czy jeśli sobie zażyczę autograf jednego konkretnego piłkarza, to muszę coś płacić, czy klub wyśle mi go za darmo?Może głupie pytania, ale nie jestem teraz kompletnie zorientowany w tych realiach, a na grafie mi zależy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum