Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 20:21
Pytasz jakie odpisały, to te mi odpisały. Jeszcze Ci mogę napisać jakie mi nie odpisały:
Odra Opole
GKS Bełchatów
Ruch Chorzów
Kolejarz Stróże
Arka Gdynia
Śląsk Wrocław
Sokół Zabrzeg
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Spoko, ale pytam dlatego bo troche do takich mało znanych klubów piszesz, a myślałem że te mniej znane kluby nie przesyłają nic, a tym bardziej coś ciekawego.
P.S. Nie zrozum(cie) mnie źle.
Ostatnio zmieniony przez MateuszC Sro Sty 12, 2011 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Spoko, ale pytam dlatego bo troche do takich mało znanych klubów piszesz, a myślałem że te mniej znane kluby nie przesyłają nic, a tym bardziej coś ciekawego.
P.S. Nie zrozum(cie) mnie źle.
Bo Gollazowi chodziło zapewne o to, iż wysyłał do tych klubów zdjęcia piłkarzy do podpisu i one przychodziły z autografami .
Tą metodą nie odpisała mi jedynie Wisła Płock, a listów tego typu wysłałem z siedem .
Wiecie ile czasu +/- czeka się na odpowiedź od polskich klubów piłkarskich i siatkarskich ? które odpisały wam najszybciej, które najpóźniej a które wogóle ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum