Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 15:12 Ile czasu się czeka?
Witam wszystkich jest to moj pierwszy post i jednoczesnie temat.
Chcialem sie spytac czy to normalne jak juz 3 klubom wyslalem tydzien temu i nie otrzymalem odpowiedzi? Czy mam się nie martwić? Powiedzcie ile mozna ok. czekać..
Wyslalem do Manchesteru,Charleroi,UEFA,Arsenalu,Arminia Bielefield,Tottenham.
To wszystkie listy ktore narazie wyslalem..↑
Proszę o odp. i wyrozumiałość ponieważ jest to moj pierwszy post.. wiec ewentualnie zwrocic uwagę..;)
Tydzień to bardzo mało czasu wiec czekaj cierpliwie.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Po tygodniu się już martwisz, że jeszcze nie dostałeś? Chłopie, trochę cierpliwości. Można czekać tydzień, dwa, ale też można i miesiącami czekać i się dopiero wtedy dostanie. Poczekaj jeszcze i dostaniesz odpisy.
Manchester City nie wysyła a Charleroa po meilu wysyła
Po pierwsze nie napisał do której drużyny z Manchesteru wysłał list.
Po drugie nie ma określonych reguł że drużyna 'x' wysyła, a drużyna 'y' już nie wysyła i tak samo jest z czasem oczekiwania na odpis... jeden może dostać odpis po kilku tygodniach a drugi może czekać dużo dłużej. Cierpliwość to podstawa.
Po trzecie kolejny zbędny temat
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Ostatnio zmieniony przez zdzichu Pią Wrz 19, 2008 15:36, w całości zmieniany 1 raz
Ten, ile czekaliście na odpis od Górnika? Bo zdjęcia wysłałem dobry miesiąc temu, runda się skończyła, a IMO to trochę jak na polski klub długo i nie wiem, czy coś się z tym moim listem na stało.
Ktoś na forum podawał link do artykułu, w którym było napisane, że najzwyklejsza paczka nawet głupie 50 km może wędrować do adresata nawet miesiąc w okresie świątecznym.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ja poprosiłem o jeden graf, bez sae, sase ani fotki to czekałem 16 dni. Graf otrzymałem na orginalnej karcie repry Polski (ale nie na takiej jak wysyła J. Engel po mailu tyko na innej) a do tego pocztówkę z oprawą Górnika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum