Ja zaczynalem od razu od listow, bo jak zaczalem zbierac grafy, to nie mialem netu. Wielu z Was pewnie sobie nie wyobraza takiej sytuacji, co? Co to by bylo bez netu.
Ja zacząłem od maili, lecz były to pamiątki typu długopis itp. , potem zacząłem wysyłać listy lecz bez sae, i chyba z 10 listów odpowiedź tylko od Liverpool F.C. .Osobiście mogę powiedzieć że listy są bardziej korzystnym środkiem zdobycia autografu.
Ja wolę wysyłać list za te 3 zł.Według mnie jest większa szansa na odesłanie bo dany klub lub piłkarz dostają więcej maili niż listów bo mail darmowy a list płatny
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 06:39
Rob napisał/a:
Ja zaczynalem od razu od listow, bo jak zaczalem zbierac grafy, to nie mialem netu. Wielu z Was pewnie sobie nie wyobraza takiej sytuacji, co? Co to by bylo bez netu.
Ja też zaczynałem od listów,bo nie miałem neta
No to jest nas więcej
Ja zacząłem od artykułu w tygodniku "Piłka Nożna". Wysłałem kilka listów, a później przeglądałem forum PN w kawiarence
Ja wolę wysyłać list za te 3 zł.Według mnie jest większa szansa na odesłanie bo dany klub lub piłkarz dostają więcej maili niż listów bo mail darmowy a list płatny
jak chcesz zaoszczedzic hajsu to wysylaj po 2,40, ja tak robie i jest dobrze
Ja też zaczynałem od listów,bo nie miałem neta
No to jest nas więcej
Ja zacząłem od artykułu w tygodniku "Piłka Nożna". Wysłałem kilka listów, a później przeglądałem forum PN w kawiarence
U mnie tak samo . Z jakiegos listu z PN wyczytalem o calej sprawie, mozliwosci pisania do pilkarzy na adresy klubow i zaczalem powoli wysylac. Pozniej tez gdzies w kawiarence, czy u kolegow forum PN - wtedy to byly dobre czasy tego forum . Wtedy to byl nieraz problem, zeby zdobyc adresy klubow, a dzis dzieciaki chca na dzien dobry miec wszystkie adresy domowe itp.
To widzę, że nie tylko ja nie wysyłałem maili na początku. Możecie mi nie wierzyć, ale mój pierwszy list wysłałem w 97 roku, czyli miałem wtedy 7 lat ! Oczywiście pisałem pod kierownictwem brata, no ale liczy się fakt.
Mi kiedyś dobry znajomy i jego kolega (Grocal- niektórzy mogą go znać z IFQ albo z forum PN) powiedzieli o wysyłaniu listów i pokazał grafy które dostał od S04- Hajty i Sanda .To był 2003 rok .Więc ja i kilku ziomków z osiedla powysyłaliśmy do różnych klubów , ja do LFC .I po trzech tygodniach dostałem spoko katalog i duży plakat na papierze kredowym, do dziś to mam To była wtedy radocha !
A adresy to się brało ze skarbów kibica PN, zresztą do dziś to praktykuję
_________________ FM 1946-1991
Ostatnio zmieniony przez Rodowity_Łomżanin Nie Mar 08, 2009 07:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum