SASE nie musi byc ze znaczkiem. SASE to także koperta zwrotna z IRC.
Ze tak powiem pieprzysz od rzeczy, hehe. Self-addressed stamped envelope - przetlumacz sobie doslownie. A kupon nie ma nic wspolnego z naklejaniem, trzeba go wymienic na poczcie na znaczek.
Uważam, że takie tematy powinny też powstać o innych krajach. Bo warto się dowiedzieć czy wystarczy SAE czy trzeba SASE bo po co przepłacać. Żeby nie było OT :
Ilu grafów można się spodziewać po SAE do Schalke? Czy dostane te grafy, które proszę (wiem, że to akurat śmieszne ale jestem ciekawy czy dostanę te co chcę jak nie to nic nie szkodzi, ale zapytać chyba można).
napisz jakie chcesz max.4, dostaniesz napewno 3 ja poprosilem o 3, dostalem 2, nie dostalem tylko Kuranyi'a ktory sie chyba obrazil, bo nie widzialem zeby ktos od niego dostawal grafy
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
nie dostalem tylko Kuranyi'a ktory sie chyba obrazil, bo nie widzialem zeby ktos od niego dostawal grafy
najpierw poszukaj a pozniej pisz takie brednie.
jak brednie ? poprostu z tego co widzialem ostatnio jak ktos dostawal od Schalke to nie bylo tam grafu Kuranyi'a
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
nie dostalem tylko Kuranyi'a ktory sie chyba obrazil, bo nie widzialem zeby ktos od niego dostawal grafy
najpierw poszukaj a pozniej pisz takie brednie.
jak brednie ? poprostu z tego co widzialem ostatnio jak ktos dostawal od Schalke to nie bylo tam grafu Kuranyi'a
A nie wpadło ci do głowy, że może ktoś o graf Kuranyiego nie prosił?
hmm.. bardzo mozliwe, ale ze wzgledu na to ze Kuranyi to najbardziej popularny pilkarz Schalke jakos nie chce mi sie w to wierzyc no dobra ale nie wazne ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum