Jak dla mnie godni uwagi: Eto'o (btw. na fajnej karcie), Ferreira, Grygera, Xavi, Marquez, Oleguer, Santa Cruz, Tomasson i Zahovic. Ich chętnie ujrzałbym u siebie Życze wielu fajnych odpisów Pozdrawiam
Album dość ciekawie wykonany (podobny styl do mojego). Autografów nie jest dużo, lecz np. Cech, Oleguer Presas, Zahovic, Świerczewski, czy też Cruyff się podobają.
Fajna kolekcja widzę,że regularnie przychodzą odpisy co daje dobre autografy. Bardzo fajne podopisy od: Xavi, Marquez i Oleguer. Pozdro ziomuś! Powodzenia w dalszym kolekcjonowiu!
Rudy napisał, że autografów nie jest dużo, ale w sumie 170 ulicą nie chodzi najbardziej podobają mi się podpisy Xavi'ego, Rutki, Ulatowskiego i Almeidy. pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 14:20
8 nowych grafów w tym tygodniu, np. Jean-Pierre Papin czy Mariusz Kukiełka. Wreszcie 200 autografów w kolekcji. Wszystko na www.r-gallery.ocom.pl || Zapraszam ||
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum