No i kolejny przykład wspaniale rozwijającej się kolekcji kolego ekspercie Co jakiś czas jak wchodzę na Twoją galerie to jest ona coraz bardziej bogata i tak trzymaj Powodzenia
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 16:48
No Deyna[*] wspaniały, godny najwyższej uwagi. Z grafów Wiślaków podobają mi się Paszulewicz i Kałużne. Pozostałe autografy równie wspaniałe. Posiadasz bardzo bogatą kolekcję, która mam nadzieję nadal będzie się rozwijać. Powodzenia! Zapraszam do mojego albumu.
Super kolekcja,bardzo dużo rarytasów. Cóż nawet nie będę wymianiał tych autografów,które mi się podobają bo z pewnością bym pisał kilka godzin ( żart),ale naprawdę masz ich bardzo dużo. Nic tylko pozazdrościć i brać przykład.Powodzenia w dlaszym kolekcjonowiu!
Zapraszam do skomentowania mojego albumu bądź spisu!
Przez przypadek odwiedziłem i zobaczyłem album z Wiślakami Całkiem fajny, zazdroszczę 10 okazów, w większości byłych Wiślaków. Mimo wszystko, autografy Deyny i Górskiego chyba najlepsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum