_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Tak. Mimo ostrzeżeń kilku znajomych, że praktycznie nie ma szans na odpis od piłkarzy Juventusu, wysłałem list załączając 2 foty. Podpisał mi je i odesłał, lecz jeśli chcesz wysłać musisz uzbroić się w cierpliwość bo ja czekałem niecałe pół roku.
Właśnie od Juve 90% wysyła grafy, ale jak się wyśle list ekonomiczny bez IRC to trzeba być BARDZO cierpliwym... Ja wysłałem do Nedveda w lutym a dostałem w sierpniu odpis
Przy okazji pytanko: ile czasu czekałeś na odpis od Saint-Etienne i czy jest to duży plakat z grafem czy karta zawodnika?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum