No albumik póki co skromniutki, ale są perełki Bardzo podoba mi się Athirson, Toni, Oli Kahn. Szkoda że ty, kibic Liverpoolu póki co nie masz ani jednego grafu zawodnika LFC. Życzę powodzenia w prowadzeniu kolekcji
Ostatnio zmieniony przez vb Pon Maj 11, 2009 20:21, w całości zmieniany 1 raz
Skromniutko,ale z pewnością z czasem będzie więcej...Na chwilę obecną najlepsze autografy to : Oliver Kahn i Petr Cech... Powodzenia w dlaszym kolekcjonowiu! Zapraszam do mnie! Pozdrowienia!
Na razie mało tego masz, ale pewnie z czasem kolekcja będzie się powiększać.
Póki co najbardziej podobają mi się autografy Cecha, Dariusza Dudki i Cantoro.
Pozdrawiam.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Oj Navi, Sheva jest nadrukiem, dziwny jest także Ribery i Totti (Ribery chyba podpis zmienił, a Totti to secretarial ) Jednak album się dosyć szybko rozrasta, bardzo spodobały mi się twoje starsze grafy: Dudka, "Beret" jak i Sergiusz W. i Piotr R. . Niedługo dobijesz do magicznej 50. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum