Super kolekcja, widząc twój album nie dziwię się,że masz miano eksperta. Tyle wspaniałych grafów dawno nie widziałem. Najbardziej podobają mi się podpisy od Ronaldo Cristiano, Adriano i ś.p. Adama Ledownia. Powodzenia w dalszym kolekcjonowiu! Zapraszam do mojego spisu,bądź albumu!
Świetna rozbudowana kolekcja grafów piłkarskich. Parę tysięcy piłkarzy. Na prawdę spory podziw dla twojej kolekcji. Według mnie najlepszy jest graf Davida Beckhama. Z tego co wiem to wysyła on same nadruki. Jeszcze raz serdeczne gratulacje i pozdrawiam.
Świetna rozbudowana kolekcja grafów piłkarskich. Parę tysięcy piłkarzy. Na prawdę spory podziw dla twojej kolekcji. Według mnie najlepszy jest graf Davida Beckhama. Z tego co wiem to wysyła on same nadruki. Jeszcze raz serdeczne gratulacje i pozdrawiam.
To zle wiesz Wojtek ma oryginała
Ale właśnie o to mi chodzi, że Beckham wysyła podróby, a Wojtasek posiada oryginały
Świetna kolekcja.Dużo fajnych autografów trudnych do zdobycia .Podobają mi sie grafy : Mario Balotelli,Eric Abidal,Anderson,Nicolas Anelka.Bardzo bym chciał te autografy widzieć u siebie w albumie.Życzę aby Twoja kolekcja coraz szybciej sie rozwijała.Zapraszam do mojego albumu.
Ostatnimi czasy mnie skrytykowałeś, no ale nie zmienia to faktu, że skoro tutaj już wszedłem to ocenię ten Twój album Za kolekcję naprawdę respekt, bo ponad 2000 podpisów budzić uznanie musi - mnóstwo świetnych podpisów. Poza tym skany bardzo przejrzyste, przynajmniej jak na moje oko, album także nie wymaga jakiejś większej krytyki, poza tym, że mógłby być troszkę w innych kolorach i że brakuje mu loga. Poza tym kolekcja naprawdęna trzy duże plusy, o takie +++.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum