Najbardziej podobają mi się grafy Ziege, Zahovica (nie ważne na czym ), Tomaszewskiego i Dudka.
Powodzenia i wyślij parę listów a kolekcja będzie się jeszcze lepiej prezentować.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 13:49
Jak zapraszają to wbijam .
Fajne autografy Maxime Bossisa, Eusebio, Platiniego (którzy mnie olali), ciekawe także grafy Larsa Rickena i Emile Heskey'a . A, no i oczywiście Ivo Victor i Żewłakow z dedykacją 'Dla Ani' .
Świetne autografy z Anderlechtu fajny Kukiełka, Rząsa, Eusebio, Platini . Bardzo dużo fajnych autografów zazdroszczę i życzę powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum