Jak rzekł Agresor Kanonierzy - jak dla mnie zwłaszcza Adebayor, Eduardo, Cesc - rewela. oprócz tego tylko Dudek rzucił mi się w oczy. pozdrawiam i powodzenia dalej!
Album na razie malutki. Z tego co muszę wyróżnić to podpis Kanu, który niestety, po masówce na Portsmouth mi nie odpisał. Czyżby mu nie przekazali? A może mnie olał? Winę ponosi poczta? Te pytania, chyba już na zawsze (nadzieja na odpis mała bo mała, ale cały czas jest) pozostaną bez odpowiedzi. Poza tym świetny Arshavin oraz Nasri, niezły też Jurek Dudek w barwach Liverpoolu. Nieźle zaczynasz, życzę powodzenia i wytrwałości w dążeniu do wyznaczonego celu.
Nie będę się powtarzał co do grafów Kanonierów, bo poprzednicy wszystko już napisali - rewelka Poza tym w oko wpadł mi Poldi w barwach Koeln i Jurek Dudek(jeden z najlepszych dla mnie bramkarzy ). Pozdrawiam i życzę kolejnych świetnych grafów!
Kolekcja może nie jest wielka ale kilka autografów chętnie widziałbym u siebie.
Zdecydowanie najbardziej podobają mi się grafy Eduardo, Nasriego oraz Adebayora.
Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Kolekcja nie jest duża ale masz dużo fajnych autografów.Najlepsi: Nasri,Manuel Almunia,Emmanuel Adebayor,Jens Lehmann,Fabregas,Arshavin,Ronaldinho.Życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin samych sukcesów w kolekcjonowaniu autografów piłkarzy Arsenalu.Pozdrawiam i wpadnij do mojego spisu i albumu autografów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum