Kolekcja mi się bardzo podoba. Masz wiele super grafów. Najbardziej podobają mi się oba grafy Raula, poza tym fajne grafy polskich zawodników... Pozdro!!
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Raul, Coupet, Prso, Overmars i Solskjaer podobają mi sie najbardziej, ogólnie bardzo fajna kolekcja.
Pozdro.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
odkąd pojawiłem sie na forum doszło dość sporo grafów, więc odświeżam temat, zapraszając do odwiedzenia mojej galerii, znajdujacej się niezmiennie pod adresem www.photosbydarek.fotopic.net
komentujcie
Kolekcje ma bardzo dobra ale byłaby o wiele lepsza gdyby nie zwalniał tempa.
prawda, tempo znacznie zwolniłem, a można powiedzieć, że praktycznie wyhamowałem. nie dlatego, że mi się znudziło, czy już mi się nie chce listów pisać. tylko teraz są dla mnie ważniejsze sprawy do czynienia niż zajmowanie się moim hobby. to co teraz robie, a przygotowuję się do matury, będzie miało wpływ na moje dalsze życie, więc muszę temu poświęcić maksimum czasu. myślę, że do kolekcjonowania pełną parą powrócę w połowie przyszłego roku. w międzyczasie będę zbierał grafy tylko osobiście, gdy nadarzy się okazja
no i w ogóle teraz wyszło, że nie mam 80 lat, w co mam nadzieję nikt naprawdę nie uwierzył, choć pamiętam jak ktoś mi na gg napisał coś w stylu: "dzień dobry panu. ile lat zbiera pan już autografy?" a potem spytałem czemu mi pisze przez pan, a on mi: "bo przecież ma pan 80 lat..." tylko nie pamiętam dokładnie kto.
Ostatnio zmieniony przez Tick Pon Lis 24, 2008 18:25, w całości zmieniany 2 razy
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 10:25
Sir Robert ! (mi nie odpisał... na razie mam nadzieję). Jan Urban ! (tam gdzieś mam nadzieję, że Karol go dla mnie trzyma). No i bardzo fajne od Kołodzieja.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum