Świetny Cristiano Ronaldo.Fajni także bracia Brożkowie i Benzema zycze powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu zapraszam do mojego albumu moze wymiana linkami?
Kolekcja może nie za duża, ale jakościowo bardzo dobra. Fajne grafy piłkarzy Manchesteru oraz Lecha Poznań. Adam Kokoszka oraz Heitinga też niczego sobie Pozdro
_________________ Jestem fajny
Ostatnio zmieniony przez Kruzi Wto Mar 17, 2009 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 20:11
Z tego miesiąca jak na razie fajny grafy to: Ribery, Gio (mi Feyernoord jego podpisu nie przysłał ;(), Ivan, Kuba, Kaladze. Nie mam tych grafów, a bardzo chciałbym mieć . Pozdro i zapraszam do mnie
Ostatnio zmieniony przez ronnie10 Czw Kwi 16, 2009 20:13, w całości zmieniany 2 razy
Fajna kolekcja, ciekawe autografy, największe to rarytasy to wg. mnie : Cris Ronaldo i Ribery. Widzę,że starasz się regularnie wysyłać listy o czym świadczą przychodzące grafy. Życzę Ci powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu Pozdrawiam i wpadnij do mnie!
Po długiej przerwie album powstał na nowo, pod tym samym adresem. Wiele nowości od tamtej pory doszło do kolekcji ; )
Zapraszam serdecznie:
http://dzidool.fotopic.net
Ostatnio zmieniony przez TheTruth Sob Cze 19, 2010 11:03, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum