Witam.Załóż sobie najlepiej album na fotopicu.Co do autografów podobają mi się podpisy: Bakero,Młynarczyka,Neeskensa,Olisadebe ,Boudewijna,Wasyla,Di Stefano oraz Donga,którego widziałbym u siebie w kolekcji.Życzę wytrwałości i szybko powiększającej się kolekcji.Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 22:29
doszlo sporo nowych, ciekawych grafow..
zapraszam
saganek94
Profil: pilkarze
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 22:07
aktualizacja..!
dochodza podpisy Meksyku zebrane na dzien dzisiejszy..;)
zapraszam do oceniania..;D
Witam, szczególnie podobają mi się podpisy: Dos Santos Giovanni,Ochoa Guilermo,Eto'o Samuel i Farfan Jefferson. Ogólnie fajna kolekcja,sporo ciekawych autografów. Życzę szybkiego powiększania się kolekcji no i wielu świetnych grafów w przyszłości
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez maju Sob Wrz 03, 2011 18:46, w całości zmieniany 1 raz
ja bym tego bohomazu nie nazwal autografem Hernandeza
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
William Gallas
saganek94
Profil: pilkarze
Wysłany: Pon Gru 05, 2011 16:47
doszlo troche nowych autografow, zapraszam do komentowania..;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum