Oby, bo nie chce mi się własnego albumu na nowo robić
Ale to cudo jest zintegrowane z forum, co ułatwia komentowanie i inne sprawy Taki ciekawy dodatek do forum. Nie oczekujemy, że wszyscy od razu będą przenosić całe swoje galerie tutaj, ale każdy ma możliwość założenie własnego albumu, wrzucenia do niego np. perełek.
Jak będziecie zakładać swoje albumy, pamiętajcie też o tym, żeby poprawnie opisać skany. Dzięki temu dobrze działać będzie wyszukiwarka w albumie i łatwiej będzie się po stronie poruszać
Limit na jednego użytkownika - 100MB.
Zapraszam wszystkich do tworzenia prywatnych albumów w dziale Autografy forumowiczów. Już 15 kolekcjonerów dodaje swoje skany do forumowego albumu. Ty też skorzystaj z naszego albumu
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
Całkiem prawdopodobne, że będzie zwiększona, jeśli więcej osób będzie z niego korzystać.
Nasz forumowy album jest całkiem wygodny, w dodatku jest zintegrowany z forum, można na nim komentować zdjęcia (do czego zachęcamy), oceniać je, dodawać do ulubionych. Dlatego zachęcam wszystkich do wrzucania swoich zdjęć do forumowego albumu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum