No to może teraz ja... Kolekcja nie jest wcale aż tak mała, bardzo mi się podoba. Najlepsze weglug mnie grafy to: Karim Benzema, Del Piero Alessandro, Juninho oraz Torres Fernando. Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Ostatnio zmieniony przez zdzichu Nie Mar 02, 2008 20:49, w całości zmieniany 1 raz
Jakość a nie ilość, to chyba twoja domena Świetna kolekcja, zwłaszcza Torres, Del Piero, Berbatov, Larsson, Mellberg i Riquelme powodzenia w powiększaniu kolekcji Dodaj jeszcze do galerii ranking, linki i inne pierdółki, lepiej to się prezentuje
Kolekcja nie jest wcale taka skromna - przynajmniej jak dla mnie. Mimo jednak to, zajebiste autografy szczególnie piłkarzy, którzy grają, bądź niegdyś grali w lidze hiszpańskiej. Życzę powodzenia i utwórz Top 10 w albumie. Poza tym wszystko wygląda ładnie. Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Bardzo fajna kolekcja autografów.Dużo autografów trudnych do zdobycia.Bardzo podoba mi się autograf Zidane Zinedine.Bardzo bym też chciał mieć go w mojej kolekcji .Życzę powodzenia dalej - zapraszam do mnie
Pozdro!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum