Witam, ostatnio postanowilem zalozyc sobie album. Ponizej zamieszczam link. Bede sie staral dodawac skany nie tylko autografow ale takze innych pamiatek. Zachecam do komentowania:)
Ostatnio, jak tu byłem było bardzo słabo u Ciebie, jest duży progres, widać, że dużo zbierasz osobiście i wysyłasz listy. Sporo kopaczy grających w Championship i Premier League. Zbierasz od początku tego roku, a masz więcej autografów niż ja. Bardzo podoba mi się Twoja galeria, oczywiście dodana do obserwowanych. Najlepszy LuaLua
Zapraszam do siebie
Fajna, przejrzysta galeria, jedna z tych, do których najczęściej zaglądam ze względu na ciekawe podpisy piłkarzy z angielskich boisk zbieranych osobiście a także dlatego, iż jest bardzo przejrzysta.
Z podpisów najbardziej podobają mi się Heioar Helguson, Fabricio Coloccini, Sean St Ledger-Hall, John Carew, Aaron Mokoena oraz Kagisho Dikgacoi.
Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu.
Gratuluje świetnych, zebranych osobiście podpisów. Śledzę twoją kolekcję od samego początku twojej przygody. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Oby tak dalej. Nic tylko czekać aż Southampton awansuje do Premier League. Zapraszam do siebie. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum