Witam i zapraszam do mojego albumu, mało autografów piłkarzy, bo zbieram więcej autografów kierowców i piłkarzy ręcznych, ale myślę, że wam się spodoba.
Pisz sobie co tam uważasz, ale według mnie jest więcej niż, tylko 2 fajne grafy. Każdy ma swoje cele, ja mam swoje, jakbyś poczytał o tych sportowcach, to napewno dostrzegłbyś więcej fajnych rzeczy, bo historie niektórych z nich są naprawdę fascynujące. O twojej kolekcji się niestety nie wypowiem, bo nie widziałem.
Poczytać, a zobaczyć jest różnicą i to zasadniczą. Można poczytać relacje na żywo z meczu, ale lepiej go obejrzeć samemu, czyż nie? Poczytałem twój spis i zauważyłem, że często zmieniasz swoje proiorytety w zbieraniu, raz to raz tamto. Ja trzymam się swego schematu od początku i jestem bardzo zadowolony i to, że nie znasz osób, których mam autografy i ich dokonań, to jest twoja sprawa, nie moja. Naprawdę nic by ci się złego nie stało, gdybyś poczytał o takich ludziach, jak Niki Lauda, Riccardo Patrese, czy chociażby Bernd Schneider (chodzi o kierowcę wyścigowego, a nie piłkarza). A dopiero później dawaj osąd co jest fajne a co do bani.
OK-moze i cos osiagneli. ale dla mnie po prostu sa malo ciekawe. Aktualnie zbieram Bilety i autografy Pogoni,oraz z mniejszym naciskiem autografy lekko-atletow i ludzi zwiazanych ze sportami zimowymi-wiec na mnie, ta kolekcja szalu nie robi, pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum