Od długiego czasu nie pisałem żadnych postów w moim "albumie" ale... Właśnie dzisiaj kończy się miesiąc marzec, który jak się okazało był moim najlepszym okresem w kolekcjonowaniu podpisów. Otrzymałem wiele wspaniałych autografów, które nie tylko wywołały u mnie dużo radości, ale również znacznie podniosły range mojej kolekcji. Gorąco zapraszam do skomentowania moich najnowszych zdobyczy:
Del Piero, Ribery, Pizarro, Luis Suarez, McCarthy, Oddo, Ibisević. Rzeczywiście bardzo fajny miałeś ten miesiąc. Gratulacje, najbardziej zazdroszczę Alexa.
Również podoba mi się wiele podpisów z całej kolekcji. Jeśli chodzi o sam album, to polecam dodać ci parę miniboxów, np. About me, Top photo, Links i tak dalej. Ale wiadomo, że nie liczy się jak wygląda galeria, bo ważniejsza (dla większości) jest jakość grafów.
Z racji tego, że moim nowym profilem kolekcji będą autografy piłkarzy, działaczy, trenerów Juventusu, otwieram nowy dział w mojej kolekcji. Na chwilę obecną tych podpisów mam bardzo mało, ale mam nadzieję, że nowo opracowany wzór i kolekcjonerskie szczęście, przyniosą mi wiele wspaniałych okazów A jest co zbierać :)
Ciekawy plan, życzę oczywiście powodzenia będę patrzył jak Ci idzie zbieranie autografów osób związanych z 'Starą Damą'.Ogólnie fajna kolekcja. Zapraszam do mnie! Pozdro ziomuś
Bardzo fajna duża kolekcja.Fajny graf Emersona i Del Piero na którego czekam mam nadzieję że odpisze .Życzę aby kolekcja się szybko powiększała.Zapraszam do mojego spisu i albumu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum