Z najnowszych podpisów (tych, których tu nie było od mojej ostatniej wizyty) najfajniejszy chyba Olisadebe. Co do Wiślaków, to świetna kolekcja, fajny Lenczyk Barretto, Jamróz, Kulawik, Mielcarski i Bednarz - tych bym sobie najchętniej przywłaszczył Trzeba pozdobywać grafy byłych zawodników.
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 17:52
Świetna kolekcja, świetny profil. Widać, że wybrałeś sobie profil i zrobiłeś co miałeś do zrobienia Świetni ligowcy, grafy Wiślaków bdb Cała kolekcja mi się podoba Zapraszam do mnie
Strasznie podobają mi się Wiślacy z wiadomego powodu szczególnie Musiał, Kapka, Szczesny , nie moge wyjść z podziwu ile musiałeś siedzieć na treningach
Kolekcja pod względem polskich piłkarzy bardzo mi się podoba. Również masz swój cel co mnie też cieszy. Kolekcja Wiślaków z 81 grafami robi wrażenie. Chciałbym mieć aż tyle grafów AC Milanu. Szczególnie zazdroszczę ci grafu Olisadebe. Gratuluję i zapraszam do mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum