Wczoraj zrobiłem fotki moich pamiątek. Może nie są one najlepszej jakości (robił kolega), ale przynajmniej coś na nich widać. Mój album zrobiłem na bloogu, bo na angielskich stronkach do tego przeznaczonych nie mogłem się połapać.
Zapraszam: WWW.HERDEK.BLOOG.PL - jeżeli dostanę nowe pamiątki wszystko będzie łądnie uaktualniane. Chcę również dodać, że jeszcze sporo pamiątek nie podopisywałem do działu Spis Kolekcji, co postaram się niebawem uzupełnić. Sorki za długi post i miłego oglądania. Zostawcie ślad w komentarzach, albo w księdze gości i piszcie jak się wszystko podoba;)
Usunę, a logo też zmienię, przykro mi . Chciałbym podziękować Maniemu i Rudemu za pomoc. Bez nich ten blog, po jednym dniu, na pewno nie wyglądałby tak. Zapraszam do odwiedzania.
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 17:54
Troche Legionistów,a to się liczy Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Dzięki za dotychczasowe komentarze. Wczoraj wieczorem dodałem logo na samej górze fpic'a. Proszę o komentarze dotyczące loga, a także moich autografów. Pozdrawiam.
Fajna kolekcja, systematycznie przybywa nowych autografów,jestem pewnien, że będzie ich dużo więcej niż obecna liczba 83...
Bardzo podobają mi się autografy : Daniela Alves, Didy i Essiena..pozatymi masz naprawdę dużo innych ciekawych autografów..
W nadchodzącym 2009 roku życzę Ci aby spełniły się twoje wszystkie marzenia a także aby udało Ci się spełnić w 100% wszystkie postawione cele na nadchodzący rok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum