Na dzień dzisiejszy, mam już, bądź jak kto woli, dopiero 130 autografów. Wszystkie skany oczywiście w moim albumie. Doszło także kilka linków, no i wejścia z zagranicy. Serdecznie zapraszam do odwiedzania oraz komentowania.
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 08:41
Pamiętam jak postanowiłeś, że będziesz zbierał tylko grafy piłkarskie. Miałeś wtedy mniej grafów ode mnie, a teraz? Masz o wiele więcej Twoja kolekcja mi się bardzo podoba, zajebiste grafy Valencii, Rui Costa, Essien, Fontaine - te też dobre. Ogólnie jest dobrze Powodzenia!
Noo. Kiedyś miałem Cie za ciecia i idiotę, lecz przepraszam, honor zwracam, zmieniłem zdanie. Noo kolekcja godna szacunku . Pomyśl o zaczęciu kolekcjonowania autografów jednej drużyny(w Twoim przypadku Barcelona). Pozdrawiam.
W ostatnim czasie przybyło troszkę podpisów i na dzień dzisiejszy, wchodząc w link podany powyżej można obejrzeć 224 podpisy. Zapraszam do przeglądania i komentowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum