Ja bym prawie pięciu dych za graf Ronaldo nie dał, ale mniejsza o to. Twoja kolekcja się powiększa, ale nie dlatego że masz swoją inwencję, tylko dlatego że męczysz ludzi na gg o adresy, namiary itp. Więcej pomysłowości, a przede wszystkim myślenia, a kolekcja będzie ciekawsza. I weź uporządkuj trochę alfabetycznie ten album, dziwne że Jerzy Engel znajduje się po Paulu Scharnerze, i to o całe półtora strony Czasem twoje zbieractwo przypomina mi żebractwo, ale nie mówmy o tym, powodzenia w kolekcjonowaniu grafów.
Profil: Autografy, Pamiątki piłkarskie, Polski Sport
Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 1:27 pm
Henk Timmer, Inaki Descarga, Edvin Van Der Sar to autografy, które najchętniej widziałbym w swojej małej kolekcji. Kolekcja ciekawa, są autografy bardzo popularne, ale sa też takie, które są cenne i nie często spotykane.
Kolekcja słaba.Większosc grafów masz dzięki wyżebraniu adresów na GG( z resztą mnie też męczysz codziennie o wymiane)Gdyby twoje kolekcjonerstwo przypominalo bardziej kolekcjonowanie niż żebranie jak napisal vb byłoby lepiej.Gdybyś pomyslal i popisal do roznych pilkarzy nie do samych pewniakow też by bylo lepiej.Tak to cienizna,większosc grafow znana.Poza tym grafy kolekcjonujesz już dosyc dlugo a nie widac tego wcale po liczbie i jakosci twoich grafow.Powysylaj listy,pomysl i zastanow sie nad sobą.Miło było by gdybyś podzielił te swoje grafy na kilka kolekcji w albumie a nie na jedną choc w sumie po co dzielic 100 grafow na części.Cóż liczę że może się zmienisz bo narazie nie przypominasz mi kolekcjonera.
Mimo to powodzenia!
_________________ Polski lockerz.
Rejestruj się i wygrywaj naprawdę ciekawe nagrody!
Od ostatniej wizyty w maju sporo się zmieniło.
Fajne grafy: Di Stefano, Boruca, Buffona Lorenzo, Cudiniego, Lineker'ena, Gerda Mullera i innych.
Pozdro. Zapraszam do mojego albumu!
EDIT: 200 post
Ostatnio zmieniony przez matihh Sob Mar 06, 2010 9:09 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum