Gratuluję autografu Hiddinka, również na niego oczekuję. Gratuluje podpisów Starej Damy. Zazdroszczę sporej ilości grafów The Blues( przede wszystkim Bridge). Co do całości dłonie składają się do oklasków. Pozdrawiam i życzę dalszych grafów przede wszystkim z Juve.Zapraszam do mnie
Ostatnio zmieniony przez MATI2000 Pon Maj 04, 2009 14:53, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo fajna i duża kolekcja jest dużo do zazroszczenia .Najlepsze autografy to: David Trezeguet,Cudicini Fabio,Ryan Babel.Życzę dużo cierpliwości w kolekcjonerskim życiu .Samych sukcesów jak najwięcej autografów piłkarzy Juve.Mam nadzieję że też kiedyś będe miał taką dużą rewelacyjną kolekcję ale narazie to tylko moje bardzo duże marzenie.Zapraszam do mojego skromnego spisu i albumu, w którym znajduje się kilka ciekawych pozycji jak A.Ramallets,Uwe Seeler,Andrzej Szarmach.Moim największym kolekcjonerskim marzeniem jest autograf Ronaldinho ale wierze w to i się spełni.
Pozdro!
Ale się rozpisałem
Ostatnio zmieniony przez Sawik Pon Wrz 14, 2009 17:02, w całości zmieniany 1 raz
No koszuleczka Realu z podpisami robi wrażenie, jak dla mnie kibica Królewskich to marzenie. Oczywiście podpis Kanoniera też bardzo fajny. Powodzenia w dalszym kolekcjonowiu!
Taka koszulka jest nie do opisania. Wielkie szczęście Cię spotkało, dobrze się z nią obchodź ;D Reszta grafów nie gorsza, nie gorsza Pozdrawiam i zapraszam do mnie ; )
Chwilkę mi się nudziło i obejrzałem sobie Twoją "skromną" galerię oraz zwróciłem uwagę na pierwsze posty tego tematu. Co tu dużo mówić. Na początku (tak jak większość) zbierałeś jakieś gówienka itp. Pierwszym godnym uwagi autografem był Jose Mourinho, a potem było już coraz lepiej. Jeśli chodzi o obecną galerię, to ogromne wrażenie robi koszulka Realu Madryt, autografy Zidane'a, Rossi'ego, Baggio, Bonipertiego, Ibrahimovicia oraz inne podpisy piłkarzy Juventusu. Poza tym świetne podpisy m.in Drogby, Giacinto Facchettiego, Maradony.
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów
_________________ Osoby, które są w posiadaniu znaczków włoskich (0,65) lub mają możliwości aby je zdobyć, zapraszam na PW.
Ostatnio zmieniony przez kamil_on Pią Lis 13, 2009 17:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum