Rozwaliło mnie Ziutku jak napisałeś coś typu, że przepraszasz Robinho za 5234592592938274320549032850243850 listów z Polski, skoro nie ty pierwszy dostałeś od niego odpis... ale gratuluje
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Robinho extra, zwlaszcza, ze na AK, takze prawdziwy unikat. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy teraz do niego napisza podobnie jak tych, ktorzy juz namietnie smaruja listy do Wigan.
podobnie jak tych, ktorzy juz namietnie smaruja listy do Wigan.
Rozwaliłeś mnie.
A co do Galerii, to bardzo ładnie Ziutek, ogranicz fajki a będziesz więcej listów słał i odpisów podobnych do tego Robinho(Robinha?) będzie więcej. I pamiętaj, to ty mnie wkreciłeś w kolekcjonerstwo
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Rozwaliło mnie Ziutku jak napisałeś coś typu, że przepraszasz Robinho za 5234592592938274320549032850243850 listów z Polski, skoro nie ty pierwszy dostałeś od niego odpis... ale gratuluje
Tak ? Sorki, nie wiedziałem Po prostu rozmawiałem o tzw. cziterach z luciem i się trochę na nich zdenerwowałem. Jeszcze raz przepraszam, po prostu myślałem że jestem pierwszy w Polsce z odpisem
Dzięki wszystkim za komenty, postaraliście się wkońcu
Jakoś przynajmniej na fotopicu nie ma za wiele podpisów Robinho, czyli poniekąd nie masz co pisać że nie jako pierwszy dostał odpis. Ja sądze że jako jeden z pierwszych ma odpis z City...
To że, nie ma na fotopicu żadnego podpisu Robinho na AK z Manchasteru to nie znaczy że, Palladino dostał go jako pierwszy...
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Podoba mi się Twoja kolekcjone, oj bardzo podoba, autografy Robinho, Torresa, Babela, RAULA! To naprawde świetne okazy, dziękuje za komentarz u mnie i również się odwdzięczam
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1300 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 21:04
Maradonna godny pozazdroszczenia. Gratulacje! Interesujący graf Choto oraz Cisse. Nie można zapomnieć o Romario, genialny autograf no i Juve Team, z którego mi się najbardziej podoba Buffon i Ibrahimovic. Fajny list od Babela. No w ogóle masz masz przekozacką galeryje, nad jakością której na pewno się sporo napociłeś. Pozdro for you. Zapraszam do mojego albumu.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Pią Kwi 10, 2009 21:19, w całości zmieniany 1 raz
Co do galerii, to po takiej przerwie musiały Cie te grafy ucieszyć.
Maradona ciekawy, reszta raczej popularna. Pozdrawiam i więcej takich dni życzę.
Ostatnio zmieniony przez Fler Pią Kwi 10, 2009 21:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum