Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 07:31
Zola (a raczej osoba za to odpowiedzialna) niestety ostatnio wysyłał stampy, sprawdź sobie (jeżeli oczywiście Ci zależy na tym) czy i inne jego grafy nie są identyczne.
Ogólnie kolekcja jest przekozacka, a skory jestem do chwalenia innych tylko jeśli na to zasługują
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Z nowych najlepsi Almunia, Dolha, Giovinco, Yepes, Nedved, reszta autografów z Arsenalu świetna! Dziwi mnie skąd tyle wejść na na autograf Tottiego! Aż 14061 osób!
Z nowych najlepsi Almunia, Dolha, Giovinco, Yepes, Nedved, reszta autografów z Arsenalu świetna! Dziwi mnie skąd tyle wejść na na autograf Tottiego! Aż 14061 osób!
Myśle że ktoś , kto odwiedził mój album miał opere i odświeżanie ustawione co kilka sekund
( takie jest wyjaśnienie mojej nauczycielki od infy)często używany myk gdy chce się podnieść pozycjonowanie stronki
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 18:14
Mason muszę powiedzieć, że oglądnąłem dziś cały album na ftpicu i świetne masz te grafy naprawdę. Robinho, Platini. Z Wisełki masz fajnego Dudu, nie zdążyłem go zebrać i już raczej takiej okazji miał nie będę. No i podpisy Arenalu również zajebiste: Almunia, Fabregas, Eboue, Bentley. Świetna kolekcja. Zapraszam do mojego albumu i liczę na rewanż w postaci komentarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum